AliRa Recruitment isi diversifica gama de servicii de consultanta

Managementul performanţei profesionale este un atu indiscutabil care influenţează şi favorizează deopotrivă calitatea rezultatelor, dar şi succesul într-o firmă.

AliRa Recruitment este compania care are într-adevăr competenţa necesară de a oferi întreg suportul de consultanţă pentru ca activitatea în sectorul agribusiness să se finalizeze cu succesul scontat. Cele două iniţiatoare ale proiectului AliRa Recruitment, Alina Dobra şi Ramona Lăpădătescu, au înţeles că dezvoltarea unei atitudini proactive, direcţionată în sensul creşterii eficienţei şi performanţelor tuturor acţiunilor, nu pot decât să stimuleze atingerea obiectivelor propuse la nivel de companie.

Comunicat AliRa Recruitment – un partener de incredere !

În ultima perioadă, necesitatea unui proces bine structurat de recrutare a forţei de muncă, în condiţiile dezvoltării sectorului de agribusiness, este tot mai evidentă. Compania AliRa Recruitment specializată în recrutarea şi selecţia personalului aduce în piaţa din România un suflu nou şi modern în abordarea fiecărui client şi candidat.

AliRa Recruitment a luat naştere din pasiunea iniţiatorilor săi în găsirea celor mai potriviţi candidaţi pentru fiecare poziţie şi organizaţie în parte, astfel încât aceştia să contribuie la dezvoltarea companiilor şi atingerea obiectivelor de business ale acestora.

„Misiunea noastră este de a-i găsi pe cei mai buni specialişti din agribusiness!”

Lumea este într-o permanentă provocare şi schimbare. Societăţile se schimbă, comunităţile se schimbă, cerinţele sunt altele şi, în acest context, avem nevoie de o simbioză perfectă între cerere şi ofertă, între idei şi oameni, dar şi între experienţă şi inovaţie.
În ultimii ani s-a evidenţiat necesitatea unui proces bine structurat de recrutare a forţei de muncă, în condiţiile dezvoltării investiţiilor în sectorul agricol românesc. Companiile angajatoare se confruntă cu o oarecare dificultate în recrutarea forţei de muncă, existând relativ puţini candidaţi valoroşi, atât din punct de vedere al experienţei, cât şi al cunoştinţelor tehnice.

Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER)

Creata in 1996, Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER) este astazi fructul mai multor ani de consolidare si dezvoltare. In prezent, CCIFER regrupeaza aproape 500 de societati membre, dintre care 60% sunt intreprinderi mici si mijlocii. In acelasi timp, CCIFER reuneste marile nume ale investitiilor franceze in Romania precum Dacia Renault, Orange, Alcatel, BRD-Groupe Société Générale, Veolia, Michelin, Lafarge, etc.

Biochem

Am inceput colaborarea cu AliRa Recruitment nu de mult timp, insa pot spune ca de la prima conversatie am apreciat deschiderea si transparenta cu care au fost discutate lucrurile.
Este de dorit ca intr-un proces de recrutare comunicarea cu persoana care va merge sa iti caute candidati sa fie una daca nu excelenta, cel putin foarte buna. Din punctul meu de vedere, comunicarea cu fetele de la AliRa Recruitment a fost una excelenta, ne-am sfatuit de cele mai multe ori cum sa abordam sau cum sa ofertam un anume candidat, am gasit solutii care sa corespunda ambelor parti, angajator si candidat.
Totodata prin intermediul Alinei si Ramonei am putut tine pasul cu schimbarile din piata in ceea ce priveste tendinta angajatilor de a selecta o anume companie, ceea ce este important, deoarece asa poti vedea trendurile si ca si companie iti poti adapta strategia de Resurse Umane.
Cu ocazia aniversarii, le doresc cat mai multe proiecte si sa continuati cu aceeasi pasiune in ceea ce faceti!

Soufflet AGRO Romania

Alira Recruitment offers services which help Soufflet Agro Romania to better manage our grow on the market. The development of our activity involve well skilled people and require to better structure our HR department. Thanks to the expertise of Alira Recruitment in the agri-business environment, they clearly contribute to find the right people, at the right place, sharing the same value of our company. AliraRecruitment is also offering consultancy to better structure our company in term of HR policy. After one year of collaboration, results are positive and we are satisfy of this collaboration.

BRISE

Este de admirat atunci cand cineva isi dedica energia si timpul unui proiect in care crede cu adevarat, iar atunci cand crezi in ceea ce faci rezultatele nu intarzie sa apara. Vazand implicarea Alinei si Ramonei in acest proiect am simtit ca exista potential pentru o buna colaborare,lucru care s-a si intamplat cu primele proiecte realizate impreuna. Implicarea directa in selectie, evaluare, intelegerea nevoilor companiei dar si a candidatilor face ca eficienta procesului sa fie una de succes.
Vreau sa le multumesc pentru colaborarea de pana acum si sa le doresc mult succes in continuare.

EURALIS SEMENCES

Am colaborat cu AliRa Recruitment pe proiecte diverse, atat pentru functii in cadrul departamentului de vanzari, dar si logistica, sau cercetare-dezvoltare.
Recomand AliRa pentru promptitudine, profesionalism, dar cel mai important, pentru discretie, intr-o piata (agribusiness) in care zvonul circula mai repede decat viteza luminii!

KWIZDA

Am colaborat cu AliRa Recruitment si am fost extrem de placut impresionata de profesionalismul si seriozitatea lor. Au inteles foarte repede profilul candidatului, iar abordarea naturala a candidatilor, deschiderea de care au dat dovada in relatia cu noi, dar si implicarea lor activa pe tot parcursul proiectului, ingredientele unui proiect de succes.
Recomandam cu caldura AliRa Recruitment si cu siguranta vom reveni pentru proiecte viitoare

DONAU SAAT Romania

Dezvoltarea unei afaceri se poate face doar daca ai personal bine pregatit si dedicat. Sa gasesti oameni de calitate, este uneori o treaba extrem de complicate, dar poti apela cu incredere la cei mai buni specialisti din domeniu si lucrurile devin extrem de usoare. AliRa Recruitment ne-a demonstrat ca este partenerul de care avem nevoie pentru dezvoltarea echipei noastre.

Copyright © 2016 - 2023 Alira Recruitment