AliRa Recruitment isi diversifica gama de servicii de consultanta

Managementul performanţei profesionale este un atu indiscutabil care influenţează şi favorizează deopotrivă calitatea rezultatelor, dar şi succesul într-o firmă.

 

AliRa Recruitment este compania care are într-adevăr competenţa necesară de a oferi întreg suportul de consultanţă pentru ca activitatea în sectorul agribusiness să se finalizeze cu succesul scontat. Cele două iniţiatoare ale proiectului AliRa Recruitment, Alina Dobra şi Ramona Lăpădătescu, au înţeles că dezvoltarea unei atitudini proactive, direcţionată în sensul creşterii eficienţei şi performanţelor tuturor acţiunilor, nu pot decât să stimuleze atingerea obiectivelor propuse la nivel de companie.

În ultima perioadă, AliRa Recruitment şi-a diversificat gama de servicii de consultanţă în Resurse Umane, ca urmare a identificării anumitor cerinţe în zona de procese HR, în cadrul companiilor din sectorul agribusiness.

Serviciile de consultanţă oferă suport şi soluţii pe următoarele teme:

  • Elaborare şi implementare Regulamente de Ordine Interioară, Contracte Colective de Muncă;
  • Asistenţă în derularea proceselor de reorganizare în cadrul companiilor;
  • Intocmirea documentelor necesare pentru ofertarea şi angajarea candidaţilor, promovarea salariaţilor, precum şi alte documente legate de fluctuaţiile de personal;
  • Elaborarea programelor de inducţie pentru angajaţii noi.

Un interes ridicat al companiilor din sectorul agribusiness se îndreaptă către organizarea programelor de internship în cadrul Facultăţilor cu specializare în:

  • Agricultură;
  • Zootehnie şi medicină veterinară;
  • Mecanică Agricolă;
  • Tehnologia produselor agroalimentare.

Într-un sector orientat din ce în ce mai mult doar către atragerea specialiştilor cu experienţă, aspect ce determină creşterea artificială a expectanţelor angajaţilor, companiile au început să acorde o importanţă crescută integrării tinerilor absolvenţi, cei care reprezintă pe termen mediu şi lung viitoarea forţă de muncă calificată.

În acest sens, echipa AliRa Recruitment eficientizează relaţia dintre studenţi şi companii, devenind astfel liantul dintre nevoile de business ale angajatorilor şi motivaţiile studenţilor legate de construirea unei cariere în domeniul agribusiness.

Experienţa consultanţilor AliRa Recruitment în gestionarea proceselor de HR şi organizarea programelor de internship stau la baza deciziei de a veni în sprijinul companiilor, atât a celor care au departamente de HR, cât şi a celor care nu au un responsabil intern în acest domeniu.

“Pentru că timpul este extrem de preţios şi înseamnă bani, prin activitatea noastră dorim să degrevăm companiile de acest stres numit lipsa de timp. De aceea, prin tot ceea ce întreprinem este important să rămânem o punte de legătură solidă între ambele entităţi care funcţionează pe piaţa muncii. Candidaţilor le vom oferi şansa unor locuri de muncă, pe baza unui contract cu asigurări complete şi câştiguri atractive, iar angajatorilor le înlesnim dezvoltarea afacerilor prin furnizarea de personal pregătit calificat şi competent, care să îndeplinească toate cerinţele economiei de piaţă”, a precizat Ramona Lăpădătescu, Managing Partner AliRa Recruitment.

“Focusul activităţii rămâne în continuare zona de recrutare şi executive search în agribusiness, iar obiectivul nostru este de a deveni un partener de încredere în toate procesele de Resurse Umane necesare în cadrul companiilor. Conştientizăm faptul că o poziţie de lider în acest segment nu se construieşte peste noapte, ci prin seriozitate, implicare şi respectarea angajamentelor luate faţă de clienţii noştri: companii şi candidaţi”, a completat Alina Dobra, Managing Partner AliRa Recruitment.

 

Scroll to Top