Despre noi

Despre noi

Soluții personalizate în recrutare și executive search

În spatele fiecărei afaceri de succes stă o echipă puternică și dedicată, care aduce valoare adăugată fiecărui pas în procesul de recrutare și executive search. Cu o abordare modernă și o pasiune profundă pentru conectarea celor mai buni candidați cu cele mai bune companii, ne străduim să creăm parteneriate de lungă durată și să contribuim la succesul fiecăruia dintre clienții noștri. Află mai multe despre cine suntem și cum putem să te ajutăm să îți atingi obiectivele de afaceri!

0 +
Ani experienta
Cine suntem?

AliRa Recruitment este o companie specializata in servicii de recrutare si executive search focusata pe sectorul de agribusiness si agrofood din Romania.

AliRa Recruitment a luat naștere în 2016 din dorința de a oferi servicii adaptate specificului industriei agribusiness prin găsirea celor mai potriviți candidați pentru fiecare poziție și organizație în parte, astfel încât aceștia să contribuie la dezvoltarea companiilor și atingerea obiectivelor de business ale acestora.

De peste 7 ani derulăm cu succes proiecte de recrutare pentru importante companii atât autohtone, cât și multinaționale din segmentele de producție și distribuție de inputuri agricole, trading cereale, producție vegetală, certificare, agricultură de precizie, irigații, utilaje și piese agricole, creditare .

Pentru clienții noștri am recrutat poziții de specialiști agronomi, back-office, poziții de middle și top management, în departamente precum vânzări, tehnic, cercetare, producere sămânță, financiar, logistică, customer service, administrativ.

Avantajele colaborarii cu AliRa Recruitment

Este nevoie de două pietre pentru a aprinde un foc.

Expertiza relevanta in zona de Executive Search in sectorul agribusiness/agrofoods
Instrumente certificate international de evaluare a candidatilor

proiectate sa ajute organizatiile in atragerea si retentia celor mai potriviti angajati

Baza de date solida cu candidati care activeaza in acest sector
Intelegerea contextului de business actual
Ce oferim?

Structura Serviciilor de Recrutare:

AliRa Recruitment

Echipa noastră

Alina Dobra

Managing Partner & CO-Founder

Alina Dobra este absolventă a Facultății de Administrație Publică din cadrul SNSPA (București) urmat de un master în domeniul resurselor umane. Are o experiență profesională de peste 15 ani în segmentul de HR & Recrutare în diverse industrii precum agribusiness, construcții s.a., atât în companii multinaționale, cât și naționale.

În 2016 a fondat împreună cu Ramona Lăpădătescu AliRa Recruitment, companie specializată recrutare și executive search, focusată în industria agribusiness și agrofood din România.

De asemenea este certificată internațional în metodologia Hogan Assessments, și-a completat formarea profesională cu o certificare acreditată în HR și un atestat de Specialist în Analiză și Evaluare Comportamentală.

Sunt încrezătoare că experiența noastră profesională în acest domeniu de activitate și buna cunoaștere a sectorului agribusiness, vor veni în sprijinul partenerilor noștri prin serviciile de calitate oferite acestora și prin respectarea angajamentelor luate

Ramona Lăpădătescu

Managing Partner & CO-Founder

Ramona este absolventă a Facultății de Administrație Publică din cadrul SNSPA (București) din 2005, urmat de un master în domeniul resurselor umane.

Din 2016, ca membru co fondator al AliRa Recruitment, Ramona este implicată în derularea tuturor proceselor de executive search și consultanță HR pentru industria agribusiness și agrofood din România.

Are o experiență profesională de peste 15 ani în segmentul de HR & Recrutare în zona de banking și agribusiness.

De asemenea este certificată internațional în metodologia Hogan Assessments, și și-a completat formarea profesională cu o certificare acreditată în HR și un atestat de Specialist în Analiză și Evaluare Comportamentală.

Scopul nostru este să plasăm omul potrivit la locul potrivit, indiferent de pregătirea și vârsta candidatului. Credem că pentru fiecare candidat există, cel puțin, o companie dornică să îl primească în echipă.

Scroll to Top