Testimoniale clienți

" Am inceput colaborarea cu AliRa Recruitment nu de mult timp, insa pot spune ca de la prima conversatie am apreciat deschiderea si transparenta cu care au fost discutate lucrurile. Este de dorit ca intr-un proces de recrutare comunicarea cu persoana care va merge sa iti caute candidati sa fie una daca nu excelenta, cel putin foarte buna. Din punctul meu de vedere, comunicarea cu fetele de la AliRa Recruitment a fost una excelenta, ne-am sfatuit de cele mai multe ori cum sa abordam sau cum sa ofertam un anume candidat, am gasit solutii care sa corespunda ambelor parti, angajator si candidat. Totodata prin intermediul Alinei si Ramonei am putut tine pasul cu schimbarile din piata in ceea ce priveste tendinta angajatilor de a selecta o anume companie, ceea ce este important, deoarece asa poti vedea trendurile si ca si companie iti poti adapta strategia de Resurse Umane. Cu ocazia aniversarii, le doresc cat mai multe proiecte si sa continuati cu aceeasi pasiune in ceea ce faceti! "
Bianca Dinescu
Director Executiv - Biochem
" Este de admirat atunci cand cineva isi dedica energia si timpul unui proiect in care crede cu adevarat, iar atunci cand crezi in ceea ce faci rezultatele nu intarzie sa apara. Vazand implicarea Alinei si Ramonei in acest proiect am simtit ca exista potential pentru o buna colaborare,lucru care s-a si intamplat cu primele proiecte realizate impreuna. Implicarea directa in selectie, evaluare, intelegerea nevoilor companiei dar si a candidatilor face ca eficienta procesului sa fie una de succes. Vreau sa le multumesc pentru colaborarea de pana acum si sa le doresc mult succes in continuare. "
Angelo Nicolae
General Manager - BRISE
" Am colaborat cu AliRa Recruitment pe proiecte diverse, atat pentru functii in cadrul departamentului de vanzari, dar si logistica, sau cercetare-dezvoltare. Recomand AliRa pentru promptitudine, profesionalism, dar cel mai important, pentru discretie, intr-o piata (agribusiness) in care zvonul circula mai repede decat viteza luminii! "
Magda Darac
Marketing Manager SEE - EURALIS SEMENCES
" Am colaborat cu AliRa Recruitment si am fost extrem de placut impresionata de profesionalismul si seriozitatea lor. Au inteles foarte repede profilul candidatului, iar abordarea naturala a candidatilor, deschiderea de care au dat dovada in relatia cu noi, dar si implicarea lor activa pe tot parcursul proiectului, ingredientele unui proiect de succes. Recomandam cu caldura AliRa Recruitment si cu siguranta vom reveni pentru proiecte viitoare "
Marinela Dura
Managing Director - Kwizda Agro
" Dezvoltarea unei afaceri se poate face doar daca ai personal bine pregatit si dedicat. Sa gasesti oameni de calitate, este uneori o treaba extrem de complicate, dar poti apela cu incredere la cei mai buni specialisti din domeniu si lucrurile devin extrem de usoare. AliRa Recruitment ne-a demonstrat ca este partenerul de care avem nevoie pentru dezvoltarea echipei noastre. "
Calin Mihoc
General Manager - DONAU SAAT Romania
“Alira Recruitment offers services which help Soufflet Agro Romania to better manage our grow the market. The development of our activity involve well skilled people andon require to better structure our HR department. Thanks to the expertise of Alira Recruitment in the agri-business environment, they clearly contribute to find the right people, at the right place, sharing the same value of our company. AliraRecruitment is also offering consultancy to better structure our company in term of HR policy. After one year of collaboration, results are positive and we are satisfy of this collaboration”
Florent AYRIGNAC
General Director- SOUFFLET AGRO ROMANIA
"Colaborarea cu Alira Recruitment pentru Kramp este bazată pe promptitudine și eficiență în recrutarea de candidați puternici profesional și de încredere Apelăm cu mare încredere pentru proiectele de dezvoltare și ne bucurăm de rata de succes de 100% Felicitări Alira Recruitment!"
Mihai GEORGESCU
Sales Director RO & BG - KRAMP
"Compania Saaten Union Romania este o companie importanta in piata de seminte din Romania cu un numar de peste 150 de angajati. Ca orice companie care se respecta am cautat sa aducem in echipa noastra oameni bine pregatiti, profesionisti care sa faca fata cu brio la cerintele companiei. Pentru aceasta, intotdeauna am apelat la Compania Alira pentru recrutari iar rezultatele obtinute au fost peste asteptari. Aici am intilnit o echipa de profesionisti care sunt atasati domeniului agricol si care cunosc foarte bine piata fortei de munca din agricultura. Ca urmare, atunci cind avem nevoie de un angajat nou, un om competent in companie apelam cu incredere la Alira. Pentru rezultate deosebite va recomand sa procedati la fel"
Mihai MIRITESCU
General Manager - SAATEN UNION
"Our company cooperates with Alira Recruitment since the beginning of our activities in Romania. Alira Recruitment supported us in building a great team, including specialists responsible for sales. Our collaboration is effective and going very well. The recruitment processes are conducted in a professional manner, considering our needs and remarks."
Grażyna Tomaszek
HR Business Partner-Ciech Agro
Scroll to Top