Comunicat AliRa recruitment – un partener de incredere !

În ultima perioadă, necesitatea unui proces bine structurat de recrutare a forței de muncă, în condițiile sectorului de agribusiness, este tot mai evidentă. Compania AliRa Recruitment specializată în recrutarea și selecția personalului aduce în piața din România un suflu nou și modern în abordarea fiecărui client și candidat.

Compania AliRa Recruitment – un partener de încredere!

 

Alira Recruitment a luat naștere din pasiunea inițiatorilor săi în găsirea celor mai potriviți candidați pentru fiecare poziție și organizație în parte, astfel încât să contribuie la dezvoltarea companiilor și atingerea obiectivelor de business ale acestora.

Principalele avantaje competitive ale consultanților AliRa Recruitment sunt experiența profesională în zona de executive search în sectorul agribusiness, buna cunoaștere a oamenilor care activează în acest sector, cât și buna înțelegere a contextului de business actual.

Factorul cheie în orice organizație îl reprezintă angajații talentați și motivați. Într-un mediu extrem de competitiv, aflat într-o continuă schimbare, cum este cel în care activăm astăzi, atragerea unor astfel de profile devine esențială. De aceea AliRa Recruitment vine în sprijinul partenerilor săi cu servicii din sfera Resurselor Umane care se diferențiază prin calitate, inovație, flexibilitate, eficiență și încredere.

Printre serviciile oferite de firmă se numără: Recrutarea și Executive Search, Leasing de Personal, Outplacement și Consultanță și servicii HR atât pentru companii cât și pentru candidați.

Prin asigurarea cu resurse umane și serviciile de leasing, AliRa Recruitment oferă întregul suport pentru recrutarea și selecția a celor mai potriviți candidați, pune totodată în aplicare planurile de business, finalizând cu succes și cu un grad redus de costuri și implicare proiecte în derulare.

De asemenea, AliRa Recruitment pune la dispoziția clienților săi servicii de outplacement adresate angajaților aflați în procesul de restructurare. Serviciile de outplacement se bazează pe un program adaptat fiecărei organizații în parte și fiecărui tip de competențe individuale, rolul consultanților fiind acela de a sprijini clienții în construirea unui set de aptitudini necesare ocupării unei noi poziții pe piața muncii, ajutând în acest fel și compania să-și păstreze un brand de angajator favorabil.

Companiile sunt reprezentate de specialiști, misiunea AliRa Recruitment este de a-i găsi pe cei mai buni.

Mai multe relații oferite de:

Managing Partner, Alina Dobra

Date de contact: alina.dobra@alirajobs.ro, Tel: 0722 272 759

Managing Partner, Ramona Lăpădătescu

Date de contact: ramona.lapadatescu@alirajobs.ro, Tel: 0722 352 858

Scroll to Top